Skip to main content

Het Steinder Mannenkoor op zoek naar nieuwe leden

Het, inmiddels meer dan 50 jarige, Steinder Mannenkoor, is een springlevend koor met weliswaar een hoge gemiddelde leeftijd maar zeker ook een hoge muzikaliteit kan een stevige leden-boost gebruiken.

Dat er in Stein veel muzikaal talent aanwezig is bewijzen de vele aanmeldingen bij de fanfares in Stein en Elsloo. Daarnaast laten de seniorenprogramma’s op tv zien dat er veel zangtalent onder de ouderen is. Muziek maken en dus ook zingen is een zeer gezonde hobby. 

Het Steinder Mannenkoor verzorgt ieder jaar een aantal concerten in Stein waaronder o.a. het Kerstconcert, een koffieconcert, nieuwjaarsconcert, opluistering van de Koningsdag enz.

Internationaal gezien staat het Steinder Mannenkoor al jaren zijn mannetje. Ook de samenwerking met bekende solisten gaat men niet uit de weg. Enkele bekende namen zijn Ernst Daniël Smit, Marjon Lambriks en Angelina Ruzzafante en recenter nog Pascal Pittie, Daphne Ramakers en Lien Haegeman.

Het repertoire van het Steinder Mannenkoor is zeer divers en varieert van liederen o.a. in het Limburgs, Nederlands, Engels, Duits of Oost Europees. Ook draait het koor haar hand niet om voor klassieke stukken uit opera of operette. Het programma wordt bovendien elk seizoen aangepast en zorgt regelmatig voor mooie verrassingen.

De lat ligt hoog, het is een gezellig koor met veel respect voor elkaar, maar waar plezier hebben met elkaar de boventoon voert.

En dan nu speciaal voor de mannen: wil je ontdekken hoe laag of hoog je zangbereik is? Dan is het Steinder Mannenkoor dé unieke gelegenheid voor jou om je zangtalenten te ontplooien. We nodigen je van harte uit om een repetitie bij te wonen. 

Samen zingen is leuk, mooi zingen is leuker maar samen mooi zingen is het leukst.

Schroom niet en kom eens langs op maandagavond van 19:00 – 21:00 uur in Café-Brasserie Merode, Merodestraat 31, 6171 XM Stein.