Het Steinder Mannenkoor opgericht op 2 november 1970  is op zoek naar een nieuwe dirigent (m./vr.)

dirigent iconHet repertoire van het Steinder Mannenkoor is zeer divers en varieert van mooie liederen in de Limburgse, Engelse, Duitse en Slavische taal, Barbershop muziek en klassieke stukken uit opera en operette.

Ons programma wordt bovendien elk jaar aangepast en kan voor mooie verrassingen zorgen.

De repetitie-avond is op maandagavond vanaf 19.45 uur.

Functie-eisen die wij aan de dirigent stellen:

• Iemand die op de hoogte is van het (moderne) repertoire voor mannenkoren.
  • Die bij voorkeur een opleiding koordirectie heeft genoten.
  • Die ervaring heeft als dirigent bij mannenkoren. Dit is een pré, geen must.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via onze voorzitter:
Sef Eurelings, Bosrank 2, 6181MN Elsloo
046-4332524  of  06-13499686

Wij zijn ook op zoek naar nieuwe leden.

Nu er weer voorzichtig aan repeteren gedacht mag worden willen wij graag, vanaf de herstart, nieuwe leden verwelkomen.
Elk mannelijk zangtalent is dan ook van harte uitgenodigd om een repetitie bij te wonen om te zien of een plek in het koor mogelijk is.
Neem meteen contact met ons op via het contactformulier, bellen kan ook met onze voorzitter Sef Eurelings: 046-4332524

In alle gezondheid...
De leden van het Steinder Mannenkoor hopen dat u gezond door deze Corona crisis komt.
Ook voor ons is het onvermijdelijk dat optredens afgelast worden en hebben daar alle begrip voor.
Dit is niet hoe wij ons jubileumjaar voorgesteld hadden en zullen, zodra dat weer mogelijk is, de draad oppakken en ons jubileumfeest samen met u gaan vieren.

Wij hopen u allen weer spoedig in alle gezondheid te mogen begroeten bij een van onze concerten. Via deze website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte.

In verband met het jubileumjaar zal het Steinder Mannenkoor een aantal extra concerten verzorgen. Voorlopig zijn alle concerten afgelast. Wij hopen hier zo spoedig mogelijk te kunnen vermelden wanneer optredens weer mogelijk worden.