Afgelasting optredens 2020.

Het Steinder mannenkoor heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om alle optredens in 2020 definitief te laten vervallen vanwege de gevolgen van het coronavirus.
Bovenal willen wij graag stilstaan bij de gezondheid van onze dirigent. Wij wensen hem veel sterkte met zijn herstel en hopen dat dit voorspoedig zal verlopen.
Dank u allen voor uw begrip en vertrouwen.

In alle gezondheid...
De leden van het Steinder Mannenkoor hopen dat u gezond door deze Corona crisis komt.

Ook voor ons is het onvermijdelijk dat optredens afgelast worden en hebben daar alle begrip voor.
Dit is niet hoe wij ons jubileumjaar voorgesteld hadden en zullen, zodra dat weer mogelijk is, de draad oppakken en ons jubileumfeest samen met u gaan vieren.

Wij hopen u allen weer spoedig in alle gezondheid te mogen begroeten bij een van onze concerten. Via deze website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte.