Afgelasting optredens 2020.

Het Steinder mannenkoor heeft de moeilijke beslissing moeten nemen om alle optredens in 2020 definitief te laten vervallen vanwege de gevolgen van het coronavirus.
Bovenal willen wij graag stilstaan bij de gezondheid van onze dirigent. Wij wensen hem veel sterkte met zijn herstel en hopen dat dit voorspoedig zal verlopen.
Dank u allen voor uw begrip en vertrouwen.

Steindermannenkoor kerstconcert

Elk jaar opnieuw is Sportcomplex Merode te Stein tot op haast de laatste stoel bezet. De foto’s zijn een impressie van het concert van 9 december 2029.

Steindermannenkoor kerstconcert 2019 Davinia van der Zee

Meer dan 350 liefhebbers hebben van het concert genoten waarin elk jaar opnieuw wisselende en verassende elementen zitten. De gastoptredens worden zeer gewaardeerd.

Davinia van der Zee klonk als een engel speciaal vanuit de hemel neergedaald. Ariadne Cmelick wist iedereen in vervoering te brengen met haar cello. Sielke Smeets zorgde wederom voor perfecte begeleiding op piano. Alles werd afgewisseld met de Bugel klanken van het Bugelchoir Flugelhorny o.l.v. Roger Diederen.

Steindermannenkoor kerstconcert 2019

Uiteraard bracht het Steinder Mannenkoor o.l.v. Nick Hermans een zeer gevarieerd en met zorg samengesteld repertoire met vele stemmige liederen ten gehore.

Kortom het kerstconcert van het Steinder Mannenkoor is een uiterst sfeervolle gelegenheid om de kersttijd mee af te trappen.

Via deze website en onze Facebook pagina kunt u in het najaar de exacte datum terugvinden van het volgende kerstconcert.

Steindermannenkoor kerstconcert 2019 5 web