Het Steinder Mannenkoor opgericht op 2 november 1970  is op zoek naar een nieuwe dirigent (m./vr.)

dirigent iconHet repertoire van het Steinder Mannenkoor is zeer divers en varieert van mooie liederen in de Limburgse, Engelse, Duitse en Slavische taal, Barbershop muziek en klassieke stukken uit opera en operette.

Ons programma wordt bovendien elk jaar aangepast en kan voor mooie verrassingen zorgen.

De repetitie-avond is op maandagavond vanaf 19.45 uur.

Functie-eisen die wij aan de dirigent stellen:

• Iemand die op de hoogte is van het (moderne) repertoire voor mannenkoren.
  • Die bij voorkeur een opleiding koordirectie heeft genoten.
  • Die ervaring heeft als dirigent bij mannenkoren. Dit is een pré, geen must.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via onze voorzitter:
Sef Eurelings, Bosrank 2, 6181MN Elsloo
046-4332524  of  06-13499686

Wij zijn ook op zoek naar nieuwe leden.

Nu er weer voorzichtig aan repeteren gedacht mag worden willen wij graag, vanaf de herstart, nieuwe leden verwelkomen.
Elk mannelijk zangtalent is dan ook van harte uitgenodigd om een repetitie bij te wonen om te zien of een plek in het koor mogelijk is.
Neem meteen contact met ons op via het contactformulier, bellen kan ook met onze voorzitter Sef Eurelings: 046-4332524

Steindermannenkoor kerstconcert

Elk jaar opnieuw is Sportcomplex Merode te Stein tot op haast de laatste stoel bezet. De foto’s zijn een impressie van het concert van 9 december 2029.

Steindermannenkoor kerstconcert 2019 Davinia van der Zee

Meer dan 350 liefhebbers hebben van het concert genoten waarin elk jaar opnieuw wisselende en verassende elementen zitten. De gastoptredens worden zeer gewaardeerd.

Davinia van der Zee klonk als een engel speciaal vanuit de hemel neergedaald. Ariadne Cmelick wist iedereen in vervoering te brengen met haar cello. Sielke Smeets zorgde wederom voor perfecte begeleiding op piano. Alles werd afgewisseld met de Bugel klanken van het Bugelchoir Flugelhorny o.l.v. Roger Diederen.

Steindermannenkoor kerstconcert 2019

Uiteraard bracht het Steinder Mannenkoor o.l.v. Nick Hermans een zeer gevarieerd en met zorg samengesteld repertoire met vele stemmige liederen ten gehore.

Kortom het kerstconcert van het Steinder Mannenkoor is een uiterst sfeervolle gelegenheid om de kersttijd mee af te trappen.

Via deze website en onze Facebook pagina kunt u in het najaar de exacte datum terugvinden van het volgende kerstconcert.

Steindermannenkoor kerstconcert 2019 5 web