Geen optredens mogelijk

Er is nog geen zicht op de mogelijkheid om repetities en optredens te mogen plannen.
Zodra wij weer kansen krijgen om onze activiteiten op te pakken houden wij u daarvan via deze website op de hoogte.

Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid en danken u voor uw begrip en steun.

/images/slides/slide1.jpg

In alle gezondheid...
De leden van het Steinder Mannenkoor hopen dat u gezond door deze Corona crisis komt.

Ook voor ons is het onvermijdelijk dat optredens afgelast worden en hebben daar alle begrip voor.
Dit is niet hoe wij ons jubileumjaar voorgesteld hadden en zullen, zodra dat weer mogelijk is, de draad oppakken en ons jubileumfeest samen met u gaan vieren.

Wij hopen u allen weer spoedig in alle gezondheid te mogen begroeten bij een van onze concerten. Via deze website en onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte.