Geen optredens mogelijk

Er is nog geen zicht op de mogelijkheid om repetities en optredens te mogen plannen.
Zodra wij weer kansen krijgen om onze activiteiten op te pakken houden wij u daarvan via deze website op de hoogte.

Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid en danken u voor uw begrip en steun.

/images/slides/slide1.jpg

50 jaar jong...

Het Steinder Mannenkoor is opgericht op 2 november 1970, vandaar vieren we dit jaar ons jubileum.
Er zullen diverse extra evenementen en optredens georganiseerd worden, kijk daarvoor in onze speciale 'Jubileum agenda'.

Concerten en evenementen

Elk jaar verzorgt het Steinder Mannenkoor een aantal terugkerende concerten en enkele éénmalige. Bekend zijn onder andere de concerten in het openluchttheater in het Steinerbos, het kerstconcert in de Merode en het koningsconcert.
Het Steinder Mannenkoor staat lokaal en nationaal maar zeker ook internationaal bekend om de bijzondere en hoge kwaliteit uitvoeringen. Vaak worden de optredens aangevuld met gastoptredens van andere muzikale ensembles.

Springlevend

Het Steinder Mannenkoor is nog steeds springlevend. De gemiddelde leeftijd is hoog, maar dat is ook de muzikaliteit. Het ledenaantal is al jaren stabiel. Elk mannelijk zangtalent is dan ook van harte uitgenodigd om een repetitie bij te wonen om te zien of een plek in het koor mogelijk is.

Bijzonder koor

Het Steinder Mannenkoor laat op meerdere manieren zijn bijzondere kanten zien. Zo zijn er een drietal concerten gegeven tijdens de Memorial Day in Margraten en het koor heeft ook bij één van de graven gezongen omdat dit een adoptiegraf is van een koorlid.
Elk jaar treedt het Steinder Mannenkoor op koningsdag op en brengt dan een concert ten gehore voor alle gedecoreerden van de gemeente Stein. Het concert wordt erg gewaardeerd.
Ook de kerstconcerten, waar elk jaar een gerenommeerd internationaal of nationaal muziekgezelschap aan mee doet zijn hoogtepunten in het bestaan van het koor. 

Repertoire

Het repertoire van het Steinder Mannenkoor is zeer divers en varieert van mooie liederen in de Limburgse, Engelse, Duitse en Slavische taal, barbershop muziek en klassieke stukken uit opera en operette. Het programma wordt bovendien elk jaar aangepast en kan voor mooie verrassingen zorgen.

Een gezellige club

De lat ligt hoog maar de leden zingen zeker voor hun plezier. Het is een gezellig koor, waarvan de leden elkaar respecteren, maar ook veel plezier met elkaar hebben. De jaarlijkse barbecue brengt steeds de nodige hoeveelheid gezelligheid met zich mee.

Wij nodigen u natuurlijk graag uit om onze jubileumoptredens en evenementen te bezoeken en vier met ons mee...

Neem gerust contact met ons op indien u meer wilt weten over de evenementen, deelname of bijvoorbeeld sponsoring van een evenement.